miercuri, 17 aprilie 2013

Candva, demult si eu m-am pierdut intr-o stare de bine


De ce, ce? Am uitat.. Sunt indragostita!


Cel mai frumos si mai bun, omul este cand se indragosteste.
In primul rand, e cel mai bun actor. Repeta in oglinda, se aranjeaza, interpreteaza. E si poet, filozof, critic (de alti actori mai ales), scriitor (de sms-uri), artist (pe Facebook).
Amuzant este cat de mult iubeste animalele. Orice maidanez e adorabil, il mangaie cu afectiune, cu teama in suflet de capuse si purici, dar cu un zambet larg, afectiv. Celalalt zambeste si el. Lumea se imparte la doi…si-un maidanez.
Are insomnii! E doar visitor, dar uita sa inchida ochii de fericire. Proiecteaza pe pereti clipe, gesturi, chipuri.
Brusc realizeaza cat de mult isi iubeste familia. Fireste, atunci cand familie inseamna cea din care provine, nu cea in care se afla. Viziteaza impreuna rude indepartate, isi aduce aminte cu nostalgie de locurile si oamenii cu care a copilarit.
Cocosatul se indreapta. Ursuzul rade. Eu scriu. Voi?
Omul indragostit e si doctor. Stie sa panseze, sa deinfecteze, sa vindece cu pastille de prin casa, sa prepare leacuri babesti.
Tamplar. Electrician. Instalator.
Bucatar. Chiar si cand nu ii iese deloc, el se simte atragator in stangacia lui. Intentia conteaza, nu? Mai mult decat casa care arde, suntem indragostiti, arsi si patrunsi bine pe dinauntru.
Zgarcitul face cinste.
Workoholic-ul pleaca la 6 de la munca.
Lenesii se apuca de sport. Zilnic, nu asa in gluma! De fapt ei au facut mult sport la viata lor, doar ca in ultimul timp … (completati voi). E o placere sa inote, sa alerge, sa mearga pe bicicleta. Va fi placere precis dupa ce vor mai slabi sau se vor mai antrena.Numai sa dureze dragostea cat planificarea.
Fotografi! Oriunde cu placere. Bateria sa tina. La aparat, telefon, camera. Amandoi sunt minunati, merita un loc pe desktop la laptop si la telefon, pe perete, pe birou, langa cruciulita din masina, langa icoana din casa, pe tricou, pe breloc.
Brusc redevide copil. Se fastaceste, se alinta, se supara, se impaca. Isi ia jucariile si pleaca, plange, isi cere iertare, imparte, daruieste, e pur, curat, inundat de… o stare de bine.
E frumos, nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu